Online viering Goede Vrijdag

1 april 2020

De Goede Vrijdagdienst (10 april) wordt vanaf 19.30 uur uitgezonden. Ook in deze dienst is ds. Bas Plaisier de voorganger. We lezen - zoals we gewend zijn - gedeelten uit het lijdensevangelie naar Johannes. We overdenken in het bijzonder de laatste woorden van Jezus uit Johannes 19: 25 -30.

Het is goed om deze dienst in uw eigen huis een specifieke plek te geven in voorbereiding en het meedoen: u kunt meelezen en meezingen. Steek een kaars aan en stel u open voor God en de verbondenheid met Hem en met elkaar.

Ook dan zullen we de gebeden en uw ervaringen in dienst een plek geven.

de viering is te bekijken via de Kerkomroep
► bekijk/download de bijbehorende liturgie

Boekje 'Van Palmpasen naar Pasen'
Om thuis te lezen en te vieren
Bekijk/download hier het boekje 'Van Palmpasen naar Pasen'. Dit boekje is bedoeld voor thuisgebruik in de Stille Week. Voor wie met kerkomroep of internet niet zo vaardig is, is het een mogelijkheid om thuis te vieren en elke dag een moment van bezinning te hebben. Wanneer we bidden, lezen, zingen en stil zijn vormen we de kerk, het lichaam van Christus, ook al kunnen we niet lijfelijk bij elkaar zijn in deze Stille Week.

ONLINE Kerkdienst

24 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - Heilig Avondmaal

31 jan 2021 om 10.00 uur

Afstandsonderwijs in Kinderwinkel is hit

Huisgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Huisgemeente Kerk in Laak' verder.

God met ons

Meditatie door ds. Jantine Veenhof over God met ons - over een toekomst die groter is dan het verleden