Kerkdiensten

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

Doopdiensten

Als wijkgemeente zijn we blij met elk kind en iedere volwassene die wordt gedoopt. Graag denken wij met u mee over de mogelijke doop van uw kindje of van uzelf.

Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen.

Herdenkingsdiensten

Herdenkingsdiensten bij een uitvaart of jubileum kunnen gehouden worden in de Marcuskerk.

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.