Kerkdiensten

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

Doopdiensten

Als wijkgemeente zijn we blij met elk kind en iedere volwassene die wordt gedoopt. Graag denken wij met u mee over de mogelijke doop van uw kindje of van uzelf.

Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen.

Herdenkingsdiensten

Herdenkingsdiensten bij een uitvaart of jubileum kunnen gehouden worden in de Marcuskerk.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.