Contact verhuur

Voor het verkennen van de mogelijkheden om één of meer ruimten in de Marcuskerk incidenteel of structureel te huren kunt u contact opnemen met de contactpersoon verhuur.

Tarieven en voorwaarden

Wilt u een ruimte in de Marcuskerk huren? Lees hieronder meer over de mogelijkheden, huurtijden, huurtarieven en overige kosten.

Kerkzaal

Normale capaciteit: max. 300 personen

Ontmoetingszaal

Normale capaciteit: max. 100 personen

Grote tuinzaal

Normale capaciteit: max. 40 personen
Zaal kan samengevoegd worden met de kleine tuinzaal. De dubbele tuinzaal, die dan ontstaat, heeft een capaciteit van 60 personen.

Kleine tuinzaal

Normale capaciteit: max. 10 personen
Zaal kan samengevoegd worden met de grote tuinzaal. De dubbele tuinzaal, die dan ontstaat, heeft een capaciteit van 60 personen.

Stiltecentrum

Normale capaciteit: max. 10 personen

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313