Welkom bij wijkgemeente De Drieklank!

De Drieklank is de protestantse wijkgemeente voor de Haagse stadswijken Laak, Moerwijk en Valkenbos. De Marcuskerk is het gebouw dat bij onze gemeente hoort. De Drieklank is er voor iedereen, een open en gastvrije plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samen zingen we, bidden we en luisteren we naar de bijbel.

Kerk-zijn en corona

Informatie over de aanpassingen van de kerkdiensten en overige activiteiten binnen de Drieklank naar aanleiding van de persconferentie van 18 december. We volgen hierin de adviezen van de PKN.

(bijgewerkt dd 22 december 2021)

Gedicht van de maand

De wereld is in duisternis
een absolute wildernis
het donker wil niet breken,
wij wachten op een teken,
totdat het licht gekomen is.

Kerkdienst thuis

De vieringen in de Marcuskerk worden gratis uitgezonden in geluid en beeld via de kerkomroep.

Ze zijn ook te bekijken via een livestream-verbinding: link naar livestream.

Financieel bijdragen

Wilt u dat onze wijkgemeente een plek van betekenis is voor mensen, een plek waar iedereen zich thuis voelt en terecht kan voor verbondenheid met God en met elkaar? Wilt u dat de kerk zichtbaar en aanwezig blijft in de stad? Draag dan financieel uw steentje bij!

Een aantal recente foto's uit de Marcuskerk.

Godly Play

za 22 jan 2022 om 16:30