Welkom bij wijkgemeente De Drieklank!

De Drieklank is de protestantse wijkgemeente voor de Haagse stadswijken Laak, Moerwijk en Valkenbos. De Marcuskerk is het gebouw dat bij onze gemeente hoort. De Drieklank is er voor iedereen, een open en gastvrije plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samen zingen we, bidden we en luisteren we naar de bijbel.

Kerk-zijn en corona

U kunt de kerkdiensten van de Marcuskerk thuis live mee beleven via een Youtube-livestream of achteraf via Kerkomroep: Kerkomroep Marcuskerk. Door nú deze strenge maatregelen te treffen, hopen wij u weer snel te kunnen ontmoeten in Gods huis.

(bijgewerkt dd 23 maart 2021)

Gedicht van de maand

Maria?

Ga en vertel

Wat moet ik vertellen
en aan wie?
Wie zal luisteren
terwijl in zo veel landen
de pleinen vol lopen
de straten worden leeg geveegd?
Hoeveel wordt er geschreeuwd,
hoeveel wordt er verzwegen?

Kerkdienst thuis

De vieringen in de Marcuskerk worden gratis uitgezonden in geluid en beeld via de kerkomroep.

Ze zijn ook te bekijken via een livestream-verbinding: link naar livestream.

Financieel bijdragen

Wilt u dat onze wijkgemeente een plek van betekenis is voor mensen, een plek waar iedereen zich thuis voelt en terecht kan voor verbondenheid met God en met elkaar? Wilt u dat de kerk zichtbaar en aanwezig blijft in de stad? Draag dan financieel uw steentje bij!

Godly play

17 apr 2021 om 16.30 uur

ONLINE Kerkdienst

18 apr 2021 om 10.00 uur

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Pasen is gevonden worden

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
N.a.v. Lucas 15: 17 - 20