Welkom

Welkom op de website van de protestantse wijkgemeente De Drieklank, onderdeel van de Protestantse Gemeente Den Haag. Deze wijkgemeente is ontstaan uit de Haagse wijkgemeenten Marcuskerk en Kerk in Laak en krijgt vorm op twee plekken.

> Vierplek Kerk in Laak
> Vierplek Marcuskerk

Kerk-zijn en corona

De maand juli is aangebroken en de versoepelingen rondom de coronamaatregelen zetten gelukkig door. Er is vanaf die datum geen limiet meer aan het aantal kerkbezoekers, mits we de 1,5 meter garanderen en aan de deur een triage doen van eventuele Covid-19 symptomen. Vanaf juli zullen ook de kinderen en tieners weer in de kerk aanwezig zijn en aan hun eigen vieringen deelnemen.

Gedicht van de maand

Heer, open onze ogen,
zodat wij zien wie de ander is,
de ander die ons nodig heeft.

Financieel bijdragen

Wilt u dat onze wijkgemeente een plek van betekenis is voor mensen, een plek waar iedereen zich thuis voelt en terecht kan voor verbondenheid met God en met elkaar? Wilt u dat de kerk zichtbaar en aanwezig blijft in de stad? Draag dan financieel uw steentje bij!

Godly Play in de zomer

Speciaal voor de zomervakantie zijn er drie Godly Play-verhalen opgenomen.

> Klik hier om ze te bekijken

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Amen van for KING & COUNTRY

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b