Welkom bij wijkgemeente De Drieklank!

De Drieklank is de protestantse wijkgemeente voor de Haagse stadswijken Laak, Moerwijk en Valkenbos. De Marcuskerk is het gebouw dat bij onze gemeente hoort. De Drieklank is er voor iedereen, een open en gastvrije plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samen zingen we, bidden we en luisteren we naar de bijbel.

Kerk-zijn en corona

Op 15 december 2020 is Nederland noodgedwongen weer in lockdown gegaan, omdat het coronavirus zich blijft verspreiden. Als kerk zijn wij onderdeel van de samenleving en vervullen wij een voorbeeldfunctie. Daarom verzorgt de Marcuskerk de komende tijd online diensten.

(bijgewerkt dd 15 januari 2021)

Kerkdienst thuis

De vieringen in de Marcuskerk worden gratis uitgezonden in geluid en beeld via de kerkomroep.

Ze zijn ook te bekijken via een livestream-verbinding: link naar livestream.

Gedicht van de maand

Als ik niet meer goed kan lopen,
geef jij me dan jouw arm?
Als ik niet meer op verbetering durf te hopen,
maak jij mijn koude hart dan warm?

Financieel bijdragen

Wilt u dat onze wijkgemeente een plek van betekenis is voor mensen, een plek waar iedereen zich thuis voelt en terecht kan voor verbondenheid met God en met elkaar? Wilt u dat de kerk zichtbaar en aanwezig blijft in de stad? Draag dan financieel uw steentje bij!

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.