Activiteiten zomerstek

16 juni 2020

In 2020 organiseert Stek een 'light editie', met minder activiteiten dan in voorgaande jaren en rekening houdend met de voorschriften van het RIVM. Weliswaar met minder workshops dan andere jaren en met maatregelen om op een veilige manier bij elkaar te kunnen komen
Zomerstek bestaat uit leuke, zinnige, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten, in samenwerking met kerken en maatschappelijke organisaties in Den Haag. Deze zijn speciaal bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen, maar iedereen is welkom.

Zomerstek 2020 vindt plaats van 20 juli t/m 28 augustus 2020. Er is keuze uit uiteenlopende activiteiten. Voor zomerstek dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan tot 29 juni 2020. Meer informatie over alle activiteiten en het aanmeldformulier, vind je op deze website.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.