Activiteiten zomerstek

16 juni 2020

In 2020 organiseert Stek een 'light editie', met minder activiteiten dan in voorgaande jaren en rekening houdend met de voorschriften van het RIVM. Weliswaar met minder workshops dan andere jaren en met maatregelen om op een veilige manier bij elkaar te kunnen komen
Zomerstek bestaat uit leuke, zinnige, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten, in samenwerking met kerken en maatschappelijke organisaties in Den Haag. Deze zijn speciaal bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen, maar iedereen is welkom.

Zomerstek 2020 vindt plaats van 20 juli t/m 28 augustus 2020. Er is keuze uit uiteenlopende activiteiten. Voor zomerstek dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan tot 29 juni 2020. Meer informatie over alle activiteiten en het aanmeldformulier, vind je op deze website.

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!