Activiteiten zomerstek

16 juni 2020

In 2020 organiseert Stek een 'light editie', met minder activiteiten dan in voorgaande jaren en rekening houdend met de voorschriften van het RIVM. Weliswaar met minder workshops dan andere jaren en met maatregelen om op een veilige manier bij elkaar te kunnen komen
Zomerstek bestaat uit leuke, zinnige, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten, in samenwerking met kerken en maatschappelijke organisaties in Den Haag. Deze zijn speciaal bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen, maar iedereen is welkom.

Zomerstek 2020 vindt plaats van 20 juli t/m 28 augustus 2020. Er is keuze uit uiteenlopende activiteiten. Voor zomerstek dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan tot 29 juni 2020. Meer informatie over alle activiteiten en het aanmeldformulier, vind je op deze website.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten augustus

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in augustus kunt en wilt bijwonen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde