Activiteiten zomerstek

16 juni 2020

In 2020 organiseert Stek een 'light editie', met minder activiteiten dan in voorgaande jaren en rekening houdend met de voorschriften van het RIVM. Weliswaar met minder workshops dan andere jaren en met maatregelen om op een veilige manier bij elkaar te kunnen komen
Zomerstek bestaat uit leuke, zinnige, inspirerende en gezellige zomerse activiteiten, in samenwerking met kerken en maatschappelijke organisaties in Den Haag. Deze zijn speciaal bedoeld voor ouderen uit Den Haag die niet op vakantie kunnen, maar iedereen is welkom.

Zomerstek 2020 vindt plaats van 20 juli t/m 28 augustus 2020. Er is keuze uit uiteenlopende activiteiten. Voor zomerstek dient u zich vooraf aan te melden. Dat kan tot 29 juni 2020. Meer informatie over alle activiteiten en het aanmeldformulier, vind je op deze website.

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.