Week van een goed gesprek

Naar aanleiding van het thema van de startzondag “Een goed gesprek” organiseert de werkgroep pastoraat twee keer een bijzondere week van ontmoeting en gesprek.

De eerste week is de week van 10 - 16 november 2019 en de tweede is de week van 14 – 20 juni 2020.

Wat is de bedoeling?
Dat in die week gemeenteleden andere leden van de gemeente, die ze nog niet goed kennen, opzoeken of uitnodigen.
Op bezoek gaan bij iemand die verlangt naar bezoek uit de kerk. Er zijn gemeenteleden die ernaar uitkijken dat iemand naar hen luistert en met hen praat. Nadere informatie volgt nog, maar we willen nu al vragen om in die weken een of twee dagdelen vrij te houden, om zo tijd te kunnen plannen voor een mooie ontmoeting.

Contactpersoon: Henny Plaisier (070-336 0325)

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om