Week van een goed gesprek

Naar aanleiding van het thema van de startzondag “Een goed gesprek” organiseert de werkgroep pastoraat twee keer een bijzondere week van ontmoeting en gesprek.

De eerste week is de week van 10 - 16 november 2019 en de tweede is de week van 14 – 20 juni 2020.

Wat is de bedoeling?
Dat in die week gemeenteleden andere leden van de gemeente, die ze nog niet goed kennen, opzoeken of uitnodigen.
Op bezoek gaan bij iemand die verlangt naar bezoek uit de kerk. Er zijn gemeenteleden die ernaar uitkijken dat iemand naar hen luistert en met hen praat. Nadere informatie volgt nog, maar we willen nu al vragen om in die weken een of twee dagdelen vrij te houden, om zo tijd te kunnen plannen voor een mooie ontmoeting.

Contactpersoon: Henny Plaisier (070-336 0325)

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!