Wijkblad/nieuwsbrief 'Drieklank'

Het wijkblad en de nieuwsbrief van De Drieklank heten 'Drieklank'. Drieklank komt maandelijks uit, behalve in juli en augustus. Via de nieuwsbrief verschijnen ook nieuwsflitsen met informatie die op dat moment actueel is.

De meeste leden van de wijkgemeente De Drieklank ontvangen de nieuwsbrief per e-mail. Voor de digitale nieuwsbrief gelden geen abonnementskosten, omdat deze wordt bekostigd uit vrijwillige bijdragen.
De leden zonder internet, ontvangen 'Drieklank' op papier. Een papieren abonnement kost €15,- per jaar en als het blad u per post wordt toegestuurd €35,- per jaar (incl. porto). Abonnees van het wijkblad ontvangen jaarlijks een acceptgirokaart voor het overmaken van het abonnementsgeld. U kunt een abonnement opvragen bij Hans van Gestel (T 070 – 393 53 37).

Kopij voor de 'Drieklank' graag inleveren voor de 20e van de maand bij Ingrid Blok.

Bent u lid van de wijkgemeente en ontvangt u de digitale nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@pg-dedrieklank.nl.

Als abonnee van het wijkblad krijgt u ook de gedrukte versie van het maandblad Kerk in Den Haag, met informatie over interkerkelijk Den Haag. Op de webversie van Kerk in Den Haag staat o.a. een agenda met kerkelijke activiteiten in Den Haag en omstreken.

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.