Wijkblad/nieuwsbrief 'Drieklank'

Het wijkblad en de nieuwsbrief van De Drieklank heten 'Drieklank'. Drieklank komt maandelijks uit, behalve in juli en augustus. Via de nieuwsbrief verschijnen ook nieuwsflitsen met informatie die op dat moment actueel is.

De meeste leden van de wijkgemeente De Drieklank ontvangen de nieuwsbrief per e-mail. Voor de digitale nieuwsbrief gelden geen abonnementskosten, omdat deze wordt bekostigd uit vrijwillige bijdragen.
De leden zonder internet, ontvangen 'Drieklank' op papier. Een papieren abonnement kost €15,- per jaar en als het blad u per post wordt toegestuurd €35,- per jaar (incl. porto). Abonnees van het wijkblad ontvangen jaarlijks een acceptgirokaart voor het overmaken van het abonnementsgeld. U kunt een abonnement opvragen bij Hans van Gestel (T 070 – 393 53 37).

Kopij voor de 'Drieklank' graag inleveren voor de 20e van de maand bij Ingrid Blok.

Bent u lid van de wijkgemeente en ontvangt u de digitale nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@pg-dedrieklank.nl.

Als abonnee van het wijkblad krijgt u ook de gedrukte versie van het maandblad Kerk in Den Haag, met informatie over interkerkelijk Den Haag. Op de webversie van Kerk in Den Haag staat o.a. een agenda met kerkelijke activiteiten in Den Haag en omstreken.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde