Wijkblad/nieuwsbrief 'Drieklank'

Het wijkblad en de nieuwsbrief van De Drieklank heten 'Drieklank'. Drieklank komt maandelijks uit, behalve in juli en augustus. Via de nieuwsbrief verschijnen ook nieuwsflitsen met informatie die op dat moment actueel is.

De meeste leden van de wijkgemeente De Drieklank ontvangen de nieuwsbrief per e-mail. Voor de digitale nieuwsbrief gelden geen abonnementskosten, omdat deze wordt bekostigd uit vrijwillige bijdragen.
De leden zonder internet, ontvangen 'Drieklank' op papier. Een papieren abonnement kost €15,- per jaar en als het blad u per post wordt toegestuurd €35,- per jaar (incl. porto). Abonnees van het wijkblad ontvangen jaarlijks een acceptgirokaart voor het overmaken van het abonnementsgeld. U kunt een abonnement opvragen bij Hans van Gestel (T 070 – 393 53 37).

Kopij voor de 'Drieklank' graag inleveren voor de 20e van de maand bij Ingrid Blok.

Bent u lid van de wijkgemeente en ontvangt u de digitale nieuwsbrief nog niet? Stuur dan een mail naar nieuwsbrief@pg-dedrieklank.nl.

Als abonnee van het wijkblad krijgt u ook de gedrukte versie van het maandblad Kerk in Den Haag, met informatie over interkerkelijk Den Haag. Op de webversie van Kerk in Den Haag staat o.a. een agenda met kerkelijke activiteiten in Den Haag en omstreken.

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313