Kerkdiensten Marcuskerk

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

In de agenda is een overzicht opgenomen van de verschillende kerkdiensten en voorgangers.

Bijzondere kerkdiensten
In de Marcuskerk kunnen ook bijzondere diensten worden gehouden, zoals doopdiensten, rouw- en trouwdiensten en jubilea.

Gebouw
De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Parkeren
Er is volop gratis parkeerruimte bij de kerk aanwezig en er is ook ruimte om uw fiets veilig te stallen.

Kerkdiensten thuis beluisteren of bekijken
De kerkdiensten in de Marcuskerk zijn ‘live’ of later te bekijken en te beluisteren via Kerkomroep.nl.

Preekvoorziener
Jacomijn Verbruggen

Koster/beheerder Marcuskerk
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten augustus

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in augustus kunt en wilt bijwonen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde