Kerkdiensten Marcuskerk

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

In de agenda is een overzicht opgenomen van de verschillende kerkdiensten en voorgangers.

Bijzondere kerkdiensten
In de Marcuskerk kunnen ook bijzondere diensten worden gehouden, zoals doopdiensten, rouw- en trouwdiensten en jubilea.

Gebouw
De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Parkeren
Er is volop gratis parkeerruimte bij de kerk aanwezig en er is ook ruimte om uw fiets veilig te stallen.

Kerkdiensten thuis beluisteren of bekijken
De kerkdiensten in de Marcuskerk zijn ‘live’ of later te bekijken en te beluisteren via Kerkomroep.nl.

Preekvoorziener
Jacomijn Verbruggen

Buurtkoffie

04 dec 2020 om 14.00 uur