Kerkdiensten Marcuskerk

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

In de agenda is een overzicht opgenomen van de verschillende kerkdiensten en voorgangers.

Bijzondere kerkdiensten
In de Marcuskerk kunnen ook bijzondere diensten worden gehouden, zoals doopdiensten, rouw- en trouwdiensten en jubilea.

Gebouw
De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Parkeren
Er is volop gratis parkeerruimte bij de kerk aanwezig en er is ook ruimte om uw fiets veilig te stallen.

Kerkdiensten thuis beluisteren of bekijken
De kerkdiensten in de Marcuskerk zijn ‘live’ of later te bekijken en te beluisteren via Kerkomroep.nl.

Preekvoorziener
Jacomijn Verbruggen

Koster/beheerder Marcuskerk
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!