Jeugd en jongeren

Vuurvliegjes (0-3 jaar)
Elke zondag staat een team van vrijwilligers klaar om de baby’s en jonge kinderen van de kerkgangers op te vangen en te verzorgen. In een ruimte waar speelgoed aanwezig is, worden deze kinderen vermaakt.

Contactpersoon: Alice van Mourik, T 070 – 308 03 75

Spoorzoekers (4-10 jaar)
Nadat de kinderen zondagmorgen in de kerkzaal met de gemeente begonnen zijn en een kind van de Spoorzoekers de kaarsen heeft aangestoken, is er een kindermoment dat speciaal bedoeld is voor kinderen van 4-10 jaar. Door middel van een aansprekend voorbeeld, spel of oefening wordt een bijbelverhaal begrijpelijk gemaakt voor deze kinderen. Daarna gaan de kinderen naar hun eigen ruimte, waar zij bidden, zingen, een kringgesprek voeren, een bijbelverhaal horen en knutselen. Voor de zegen komen zij weer naar de kerkzaal. Kijk op www.kindopzondag.nl voor de thema’s die aan de orde zijn.

Contactpersoon: Bram Maljaars

Discovery (vanaf 11 jaar)
Samen met de kinderen van de Spoorzoekers verlaten de jongeren van Discovery op zondagmorgen de kerkzaal. Ook zij gaan naar hun eigen ruimte, waar zij met elkaar doorpraten over een thema of een verwerking doen.

Contactpersoon: Pauline Kraakman

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten augustus

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in augustus kunt en wilt bijwonen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde