zondag 24 april 2022

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag

Voorganger: ds. André Verweij, ‘s Gravenzande

Online volgen
De diensten die in de Marcuskerk gehouden worden, zijn op twee manieren te bekijken:
> live, via een livestream-verbinding
> later terugkijken, via de Kerkomroep Marcuskerk

Collectes
> Link voor betaling 1e collecte (Centrale Diaconie: vakantieweken diaconale locaties): www.pg-dedrieklank.nl/giftdiaconie-marcuskerk
> Link voor betaling 2e collecte (Eigen wijkgemeente: pastoraat wijkgemeente): www.pg-dedrieklank.nl/gift-marcuskerk

Toelichting bij de eerste collecte
In verschillende wijken in Den Haag wonen volwassenen en kinderen zelden de stad uitkomen en soms zelfs zelden buiten hun eigen wijk kijken. Tijdens de vakantiekampen en vakantieactiviteiten vanuit locaties van Stek, strijken zij neer op mooie plaatsen in het land, begeleid door vrijwilligers en beroepskrachten, en doen zij met elkaar al die dingen die een vakantie zo leuk maken: samen lekker eten, spelen, bezienswaardigheden bezoeken, elkaar ontmoeten en met elkaar in gesprek raken, en dan mag het ook ergens over gaan. Maar vooral gaat het om genieten van de rust, van het even niet meer hoeven, van het even kunnen loslaten van hun stadsleven dat niet altijd over rozen gaat. Het zijn dankbare weken, maar ze zijn ook kostbaar en kunnen niet gehouden worden zonder de ondersteuning van de Protestantse Diaconie Den Haag. U kunt ook helpen. Uw gift is heel welkom.