De digitale Adventskalender 2020

U kent vast wel een adventskalender. Dit jaar heeft de Kloosterkerk het initiatief genomen om een digitale adventskalender te maken. De predikanten, jeugdleiding en kinderen van de Kloosterkerk en vele anderen hebben gezorgd dat elke dag een luikje kan worden geopend tijdens advent.

Deze kalender is bedoeld voor kinderen van ongeveer 5 jaar tot 88 jaar en ouder. Elke dag is er iets nieuws te ontdekken, met een paar vaste onderdelen: op zaterdag leggen de dominees uit waarom de stammoeders uit Mattheüs 1 zo belangrijk zijn. Op zondag wordt de adventskaars voor die week aangestoken en zingen 4 meisjes, samen met 2 jongens van het Haags Matrozenkoor onder muzikale begeleiding van organist, Geerten van de Wetering een kaarsenlied met elke week een nieuw aspect van Advent. Een reden temeer voor u en voor jou om misschien op een vast moment van de dag samen met het gezin of alleen, op laptop, tablet of een ander medium, mee te reizen op weg naar Bethlehem. Zij gaan jullie voor.

De Adventskalender is vanaf 28 november 2020 te vinden via de website van de Kloosterkerk!

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde