De digitale Adventskalender 2020

U kent vast wel een adventskalender. Dit jaar heeft de Kloosterkerk het initiatief genomen om een digitale adventskalender te maken. De predikanten, jeugdleiding en kinderen van de Kloosterkerk en vele anderen hebben gezorgd dat elke dag een luikje kan worden geopend tijdens advent.

Deze kalender is bedoeld voor kinderen van ongeveer 5 jaar tot 88 jaar en ouder. Elke dag is er iets nieuws te ontdekken, met een paar vaste onderdelen: op zaterdag leggen de dominees uit waarom de stammoeders uit Mattheüs 1 zo belangrijk zijn. Op zondag wordt de adventskaars voor die week aangestoken en zingen 4 meisjes, samen met 2 jongens van het Haags Matrozenkoor onder muzikale begeleiding van organist, Geerten van de Wetering een kaarsenlied met elke week een nieuw aspect van Advent. Een reden temeer voor u en voor jou om misschien op een vast moment van de dag samen met het gezin of alleen, op laptop, tablet of een ander medium, mee te reizen op weg naar Bethlehem. Zij gaan jullie voor.

De Adventskalender is vanaf 28 november 2020 te vinden via de website van de Kloosterkerk!

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.