De digitale Adventskalender 2020

U kent vast wel een adventskalender. Dit jaar heeft de Kloosterkerk het initiatief genomen om een digitale adventskalender te maken. De predikanten, jeugdleiding en kinderen van de Kloosterkerk en vele anderen hebben gezorgd dat elke dag een luikje kan worden geopend tijdens advent.

Deze kalender is bedoeld voor kinderen van ongeveer 5 jaar tot 88 jaar en ouder. Elke dag is er iets nieuws te ontdekken, met een paar vaste onderdelen: op zaterdag leggen de dominees uit waarom de stammoeders uit Mattheüs 1 zo belangrijk zijn. Op zondag wordt de adventskaars voor die week aangestoken en zingen 4 meisjes, samen met 2 jongens van het Haags Matrozenkoor onder muzikale begeleiding van organist, Geerten van de Wetering een kaarsenlied met elke week een nieuw aspect van Advent. Een reden temeer voor u en voor jou om misschien op een vast moment van de dag samen met het gezin of alleen, op laptop, tablet of een ander medium, mee te reizen op weg naar Bethlehem. Zij gaan jullie voor.

De Adventskalender is vanaf 28 november 2020 te vinden via de website van de Kloosterkerk!

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.