Zomermaaltijden

Ook dit jaar organiseert de diaconie een aantal momenten om elkaar rond de eettafel te ontmoeten. Deze zogenaamde zomermaaltijden worden gehouden op de laatste woensdag van de maanden juni, juli, augustus en september.

De eerstkomende zomermaaltijd is woensdagavond 26 juni a.s. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen 5 euro per persoon, per maaltijd. We beginnen om 18.00 uur. Weet u hartelijk welkom!

Voor de maaltijden moet u zich wel aanmelden! Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Voor de volgende maaltijden geldt aanmelden:
uiterlijk 24 juli, voor de maaltijd van 31 juli.
uiterlijk 21 augustus, voor de maaltijd van 28 augustus.
uiterlijk 18 september, voor de maaltijd van 25 september.

Meer informatie en aanmelden: Ingrid Blok

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.