Contact verhuur

Voor het verkennen van de mogelijkheden om één of meer ruimten in de Marcuskerk incidenteel of structureel te huren kunt u contact opnemen met de contactpersoon verhuur.

Tarieven en voorwaarden

Wilt u een ruimte in de Marcuskerk huren? Lees hieronder meer over de mogelijkheden, huurtijden, huurtarieven en overige kosten.

Kerkzaal

Normale capaciteit: max. 300 personen

Ontmoetingszaal

Normale capaciteit: max. 100 personen

Grote tuinzaal

Normale capaciteit: max. 40 personen
Zaal kan samengevoegd worden met de kleine tuinzaal. De dubbele tuinzaal, die dan ontstaat, heeft een capaciteit van 60 personen.

Kleine tuinzaal

Normale capaciteit: max. 10 personen
Zaal kan samengevoegd worden met de grote tuinzaal. De dubbele tuinzaal, die dan ontstaat, heeft een capaciteit van 60 personen.

Stiltecentrum

Normale capaciteit: max. 10 personen

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

27 jun 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal

04 jul 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten juni

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in juni kunt en wilt bijwonen.

In de maand juni luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'God kent jou vanaf het begin'.

Neurie je mee?

Ik zie ik zie, wat jij niet ziet…

Meditatie n.a.v. Psalm 104 vers 30-34.
Door Jantine Veenhof