Vervanging ds. Jantine Veenhof

1 maart 2020

Jantine Veenhof is met zwangerschaps/bevallingsverlof en heeft aansluitend (zomer) vakantie. Dat betekent dat zij van 1 maart t/m medio augustus (met uitzondering van de eerste 2 weken van juli) niet in onze gemeente werkt.

De meeste activiteiten en ook het bezoekwerk gaan zoveel mogelijk door en worden door kerkenraadsleden, leden van de pastoraatsgroep en gemeenteleden opgepakt. Dit zal wellicht niet altijd lopen zoals u gewend bent, of misschien moet u iets langer wachten. Hiervoor vragen we uw begrip. Maar met elkaar, en ook u kunt iets voor een ander betekenen, komen we deze periode vast goed door.

Er zijn echter momenten waarop de inzet van een predikant noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij zogenoemd ‘crisis’pastoraat of een uitvaart. Voor deze twee hebben we een aantal (emeritus) predikanten bereid gevonden om in te springen.
Mocht u hiervan gebruik moeten maken, dan dient u contact op te nemen met een pastorale medewerker. Deze zal vervolgens een van de vervangende predikanten benaderen.

Voor gemeenteleden rond Kerk in Laak u kunt contact opnemen met: Mieke Mos of met Jeanne van den Akker.
Voor gemeenteleden rond de Marcuskerk: u kunt contact opnemen met Emma Moerman, Henny Plaisier en Gerrit van der Velde.

De contactgegevens staat op de pagina kerkenraad.

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.