Vervanging ds. Jantine Veenhof

1 maart 2020

Jantine Veenhof is met zwangerschaps/bevallingsverlof en heeft aansluitend (zomer) vakantie. Dat betekent dat zij van 1 maart t/m medio augustus (met uitzondering van de eerste 2 weken van juli) niet in onze gemeente werkt.

De meeste activiteiten en ook het bezoekwerk gaan zoveel mogelijk door en worden door kerkenraadsleden, leden van de pastoraatsgroep en gemeenteleden opgepakt. Dit zal wellicht niet altijd lopen zoals u gewend bent, of misschien moet u iets langer wachten. Hiervoor vragen we uw begrip. Maar met elkaar, en ook u kunt iets voor een ander betekenen, komen we deze periode vast goed door.

Er zijn echter momenten waarop de inzet van een predikant noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij zogenoemd ‘crisis’pastoraat of een uitvaart. Voor deze twee hebben we een aantal (emeritus) predikanten bereid gevonden om in te springen.
Mocht u hiervan gebruik moeten maken, dan dient u contact op te nemen met een pastorale medewerker. Deze zal vervolgens een van de vervangende predikanten benaderen.

Voor gemeenteleden rond Kerk in Laak u kunt contact opnemen met: Mieke Mos of met Jeanne van den Akker.
Voor gemeenteleden rond de Marcuskerk: u kunt contact opnemen met Emma Moerman, Henny Plaisier en Gerrit van der Velde.

De contactgegevens staat op de pagina kerkenraad.

Kerkdienst (Marcuskerk)

27 sep 2020 om 10:00 uur

Ontmoetingsmiddag senioren

28 sep 2020 om 14.00 uur

Oasegebed

30 sep 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

02 okt 2020 om 14.00 uur

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Zie de zon, zie de maan.

Neurie je mee?

Meditatie door ds. Jantine Veenhof n.a.v. Psalm 34 vers 9