Vervanging ds. Jantine Veenhof

1 maart 2020

Jantine Veenhof is met zwangerschaps/bevallingsverlof en heeft aansluitend (zomer) vakantie. Dat betekent dat zij van 1 maart t/m medio augustus (met uitzondering van de eerste 2 weken van juli) niet in onze gemeente werkt.

De meeste activiteiten en ook het bezoekwerk gaan zoveel mogelijk door en worden door kerkenraadsleden, leden van de pastoraatsgroep en gemeenteleden opgepakt. Dit zal wellicht niet altijd lopen zoals u gewend bent, of misschien moet u iets langer wachten. Hiervoor vragen we uw begrip. Maar met elkaar, en ook u kunt iets voor een ander betekenen, komen we deze periode vast goed door.

Er zijn echter momenten waarop de inzet van een predikant noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij zogenoemd ‘crisis’pastoraat of een uitvaart. Voor deze twee hebben we een aantal (emeritus) predikanten bereid gevonden om in te springen.
Mocht u hiervan gebruik moeten maken, dan dient u contact op te nemen met een pastorale medewerker. Deze zal vervolgens een van de vervangende predikanten benaderen.

Voor gemeenteleden rond Kerk in Laak u kunt contact opnemen met: Mieke Mos of met Jeanne van den Akker.
Voor gemeenteleden rond de Marcuskerk: u kunt contact opnemen met Emma Moerman, Henny Plaisier en Gerrit van der Velde.

De contactgegevens staat op de pagina kerkenraad.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde