De Kinderwinkel zoekt kok en spelletjesbegeleider

Vacature: Kok Tienerrestaurant
Vind jij het leuk om met jongens en meiden van 10 t/m 16 jaar te werken, tieners die het heerlijk vinden om te werken in 'hun' restaurant? Kan jij je inleven in hun belevingswereld en wil je ze leren hoe ze de lekkerste dingen kunnen klaarmaken? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Hou je van koken en heb je ervaring met koken voor groepen?
>> Bekijk hier de vacature voor kok.

Vacature: Begeleider Spelletjesclub
Vind jij het leuk om met kinderen van 4 t/m 11 jaar te werken en hen wekelijks te begeleiden bij het spelen van verschillende spellen? Vind je het leuk om kinderen nieuwe spelletjes aan te leren? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Dan zijn we naar jou op zoek!
>> Bekijk hier de vacature van spelletjesbegeleider.

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Godly play

20 mrt 2021 om 16.30 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!