De Kinderwinkel zoekt kok en spelletjesbegeleider

Vacature: Kok Tienerrestaurant
Vind jij het leuk om met jongens en meiden van 10 t/m 16 jaar te werken, tieners die het heerlijk vinden om te werken in 'hun' restaurant? Kan jij je inleven in hun belevingswereld en wil je ze leren hoe ze de lekkerste dingen kunnen klaarmaken? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Hou je van koken en heb je ervaring met koken voor groepen?
>> Bekijk hier de vacature voor kok.

Vacature: Begeleider Spelletjesclub
Vind jij het leuk om met kinderen van 4 t/m 11 jaar te werken en hen wekelijks te begeleiden bij het spelen van verschillende spellen? Vind je het leuk om kinderen nieuwe spelletjes aan te leren? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Dan zijn we naar jou op zoek!
>> Bekijk hier de vacature van spelletjesbegeleider.

26 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal

03 okt 2021 om 10.00 uur

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om