De Kinderwinkel zoekt kok en spelletjesbegeleider

Vacature: Kok Tienerrestaurant
Vind jij het leuk om met jongens en meiden van 10 t/m 16 jaar te werken, tieners die het heerlijk vinden om te werken in 'hun' restaurant? Kan jij je inleven in hun belevingswereld en wil je ze leren hoe ze de lekkerste dingen kunnen klaarmaken? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Hou je van koken en heb je ervaring met koken voor groepen?
>> Bekijk hier de vacature voor kok.

Vacature: Begeleider Spelletjesclub
Vind jij het leuk om met kinderen van 4 t/m 11 jaar te werken en hen wekelijks te begeleiden bij het spelen van verschillende spellen? Vind je het leuk om kinderen nieuwe spelletjes aan te leren? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Dan zijn we naar jou op zoek!
>> Bekijk hier de vacature van spelletjesbegeleider.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

27 jun 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal

04 jul 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten juni

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in juni kunt en wilt bijwonen.

In de maand juni luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'God kent jou vanaf het begin'.

Neurie je mee?

Ik zie ik zie, wat jij niet ziet…

Meditatie n.a.v. Psalm 104 vers 30-34.
Door Jantine Veenhof