21 apr 2020


Update Leven in Laak

21 april 2020

Ook voor Leven in Laak is de coronacrisis ingrijpend. Hoewel we onder de limiet van 30 personen zouden blijven, hebben ook wij voorlopig alle gezamenlijke activiteiten stopgezet. Dat betekent echter niet dat daarmee ook de gemeenschap stilstaat! Laatst hebben we op zondagochtend tijdens kerktijd een gebedswandeling uitgezet langs al onze huizen. Iedereen kon op zijn eigen tijd beginnen en op bepaalde punten stilstaan bij gedachten rond de Bijbel. 
In samenwerking met De Drieklank hebben we onlangs bij allerlei adressen in ons mooie stadsdeel een bloemengroet langsgebracht om ons medeleven te betuigen en eenieder die zich in eigen huis opgesloten voelt een hart onder de riem te steken. Onderling proberen we als ‘buddy’s’ naar elkaar om te zien, door regelmatig naar het wel en wee van de ander te vragen en te kijken of we elkaar hulp kunnen bieden. 

De crisis bepaalt ons ook bij de kwetsbaarheid van onze eigen situaties. Ineens zijn alle kinderen thuis vanwege de gesloten opvang en moeten we creatief omgaan met ons werk in het onderwijs, de zorg en andere sectoren. Om in alle drukte gericht te blijven op God en samen in gebed te gaan, zijn we daarom gestart met een wekelijkse digitale gebedsbijeenkomst op de vroege woensdagochtend. Nog voor de alledaagse hectiek weer begint kunnen we zo stil worden en elkaar en God ontmoeten. Zo brengt de crisis ook mooie nieuwe initiatieven!

We hopen u en elkaar gauw weer in levenden lijve te kunnen ontmoeten en wensen u vanuit Laak alle goeds.

Jochem Wouda
 
terug

Agenda

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 20 jun 2024 om 18:00 uur

Kerkdienst

zo 23 jun 2024 om 10:00 uur

DinsdagAvondKring (DAK)

di 25 jun 2024 om 19:00 uur

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

Lid worden (inschrijfformulier)

> Contactpagina