Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen. Voorafgaand aan de grote dag is er altijd een aantal voorbereidende gesprekken. Neem daarom minstens drie maanden vooraf contact op met de onderstaande contactpersoon en met de koster/beheerder.

Een trouwdienst in het gebouw van de Marcuskerk kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet in de Marcuskerk, zijn de kosten € 275,-.

Ds. Jantine Veenhof

Koster/beheerder Marcuskerk
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!