Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen. Dit kan zowel in de Marcuskerk als Kerk in Laak. Voorafgaand aan de grote dag is er altijd een aantal voorbereidende gesprekken. Neem daarom minstens drie maanden vooraf contact op met de onderstaande contactpersoon en met de koster/beheerder.

Een trouwdienst in één van beide gebouwen kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet op één van de vierplekken, zijn de kosten € 275,-.

Contactpersoon
Ingrid Blok (scriba, contactpersoon tijdens zwangerschaps- en bevallingsverlof predikant)

Koster/beheerder

Marcuskerk:
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

Kerk in Laak:
Mieke Mos
T 070 – 399 96 17

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b