Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen. Voorafgaand aan de grote dag is er altijd een aantal voorbereidende gesprekken. Neem daarom minstens drie maanden vooraf contact op met de onderstaande contactpersoon en met de koster/beheerder.

Een trouwdienst in het gebouw van de Marcuskerk kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet in de Marcuskerk, zijn de kosten € 275,-.

Ds. Jantine Veenhof

Koster/beheerder Marcuskerk
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313