Taart in De Oase

Ds. Jantine Veenhof ging zondag voor het eerst als 'eigen' wijkpredikant voor in Kerk in Laak. Jan Baronner heette haar, namens De Oase en Kariboe Bibi, van harte welkom. Als presentje had hij een grote taart meegenomen. De taart is gemaakt door een bakker uit de buurt. De mensen van de bakkerij dachten dat de taart voor dominee Shalom bestemd was wink Een mooi welkom!

Na de dienst sneden Jantine en Jan de taart samen aan, waarna iedereen kon genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart bij de vers gezette koffie.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde