Taart in De Oase

Ds. Jantine Veenhof ging zondag voor het eerst als 'eigen' wijkpredikant voor in Kerk in Laak. Jan Baronner heette haar, namens De Oase en Kariboe Bibi, van harte welkom. Als presentje had hij een grote taart meegenomen. De taart is gemaakt door een bakker uit de buurt. De mensen van de bakkerij dachten dat de taart voor dominee Shalom bestemd was wink Een mooi welkom!

Na de dienst sneden Jantine en Jan de taart samen aan, waarna iedereen kon genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart bij de vers gezette koffie.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313