Taart in De Oase

Ds. Jantine Veenhof ging zondag voor het eerst als 'eigen' wijkpredikant voor in Kerk in Laak. Jan Baronner heette haar, namens De Oase en Kariboe Bibi, van harte welkom. Als presentje had hij een grote taart meegenomen. De taart is gemaakt door een bakker uit de buurt. De mensen van de bakkerij dachten dat de taart voor dominee Shalom bestemd was wink Een mooi welkom!

Na de dienst sneden Jantine en Jan de taart samen aan, waarna iedereen kon genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart bij de vers gezette koffie.

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.