Taart in De Oase

Ds. Jantine Veenhof ging zondag voor het eerst als 'eigen' wijkpredikant voor in Kerk in Laak. Jan Baronner heette haar, namens De Oase en Kariboe Bibi, van harte welkom. Als presentje had hij een grote taart meegenomen. De taart is gemaakt door een bakker uit de buurt. De mensen van de bakkerij dachten dat de taart voor dominee Shalom bestemd was wink Een mooi welkom!

Na de dienst sneden Jantine en Jan de taart samen aan, waarna iedereen kon genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart bij de vers gezette koffie.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.