Stille week

Op Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en op Paasmorgen zenden we online kerkdiensten uit. Deze zijn dan te bekijken via onze website. Voor de kinderen is er in de Stille Week elke dag een Godly Play verhaal online beschikbaar, als voorbereiding op Pasen.

► Godly Play verhalen - 9 tot 12 april
► Onine viering Witte Donderdag - 9 april
► Online viering Goede Vrijdag - 10 april
► Online viering Stille Zaterdag - 11 april
► Online viering Paasmorgen - 12 april

Boekje 'Van Palmpasen naar Pasen': om thuis te lezen en te vieren
Voor wie met kerkomroep of internet niet zo vaardig is, is het een mogelijkheid om thuis te vieren en elke dag een moment van bezinning te hebben. Wanneer we bidden, lezen, zingen en stil zijn vormen we de kerk, het lichaam van Christus, ook al kunnen we niet lijfelijk bij elkaar zijn in deze Stille Week.
Bekijk/download hier het boekje 'Van Palmpasen naar Pasen'. Dit boekje is bedoeld voor thuisgebruik in de Stille Week.

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.