Sirkelslag

Sirkelslag Kids
Op 15 november wordt er in het hele land Sirkelslag Kids gespeeld door kinderen van o.a. PKN-kerken. Het is een spannend, interactief en creatief spel. Vorige keren was het heel leuk en ook dit jaar gaan we weer met een groep kinderen van de Marcuskerk meedoen om de band tussen de kinderen te verstevigen. Kijk voor het verslag van 2018 op de website van JOP.nl.

Voor wie: de oudste kinderen van de Spoorzoekers (ca. tussen de 8 en 12 jaar)
Datum: vrijdag 15 november 2019
Locatie: nader te bepalen
Tijd: 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden: Marleen Otoide-Vree
Sirkelslag Young
Op 1 februari wordt er in het hele land Sirkelslag Young gespeeld door jongeren van o.a. PKN-kerken. Het is een spannende online wedstrijd voor jeugdgroepen. De winnende groep mocht afgelopen jaar naar het festival Graceland.

Voor wie: jongeren van 12 t/m 16 jaar
Datum: vrijdag 7 februari 2020
Locatie: nader te bepalen
Tijd: 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden: Pauline Kraakman-Lokhorst (06-1682 6641)

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.