Sirkelslag

Sirkelslag Kids
Op 15 november wordt er in het hele land Sirkelslag Kids gespeeld door kinderen van o.a. PKN-kerken. Het is een spannend, interactief en creatief spel. Vorige keren was het heel leuk en ook dit jaar gaan we weer met een groep kinderen van de Marcuskerk meedoen om de band tussen de kinderen te verstevigen. Kijk voor het verslag van 2018 op de website van JOP.nl.

Voor wie: de oudste kinderen van de Spoorzoekers (ca. tussen de 8 en 12 jaar)
Datum: vrijdag 15 november 2019
Locatie: nader te bepalen
Tijd: 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden: Marleen Otoide-Vree
Sirkelslag Young
Op 1 februari wordt er in het hele land Sirkelslag Young gespeeld door jongeren van o.a. PKN-kerken. Het is een spannende online wedstrijd voor jeugdgroepen. De winnende groep mocht afgelopen jaar naar het festival Graceland.

Voor wie: jongeren van 12 t/m 16 jaar
Datum: vrijdag 7 februari 2020
Locatie: nader te bepalen
Tijd: 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden: Pauline Kraakman-Lokhorst (06-1682 6641)

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!