Sirkelslag

Sirkelslag Kids
Op 15 november wordt er in het hele land Sirkelslag Kids gespeeld door kinderen van o.a. PKN-kerken. Het is een spannend, interactief en creatief spel. Vorige keren was het heel leuk en ook dit jaar gaan we weer met een groep kinderen van de Marcuskerk meedoen om de band tussen de kinderen te verstevigen. Kijk voor het verslag van 2018 op de website van JOP.nl.

Voor wie: de oudste kinderen van de Spoorzoekers (ca. tussen de 8 en 12 jaar)
Datum: vrijdag 15 november 2019
Locatie: nader te bepalen
Tijd: 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden: Marleen Otoide-Vree
Sirkelslag Young
Op 1 februari wordt er in het hele land Sirkelslag Young gespeeld door jongeren van o.a. PKN-kerken. Het is een spannende online wedstrijd voor jeugdgroepen. De winnende groep mocht afgelopen jaar naar het festival Graceland.

Voor wie: jongeren van 12 t/m 16 jaar
Datum: vrijdag 7 februari 2020
Locatie: nader te bepalen
Tijd: 19.30 uur

Meer informatie en aanmelden: Pauline Kraakman-Lokhorst (06-1682 6641)

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde