Samen helpen we Moerwijk de winter door!

Vanaf eind november is onze kleine prijsjes en weggeefwinkel op de Loevesteinlaan 1001 geopend. Kleding, huisraad, speelgoed en nog veel meer!

Kom snel een kijkje nemen (met mondkapje en maar twee tegelijk in de winkel). We zijn open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Heb je spullen die een tweede leven verdienen? Breng ze tijdens de openingstijden langs en wij maken er iemand anders blij mee! Bij veel of grote spullen is eerst even bellen met Rico Roosen (06 – 3735 7316) handig. Tot snel bij de Loev 1001!

De weggeefwinkel is een samenwerking tussen Geloven in Moerwijk en de Moerwijk Coöperatie.

OPROEP: GLAZEN POTJES VERZAMELEN
Mijn naam is Ellen Hoekman, ik betrokken bij Geloven in Moerwijk en vrijwilliger bij de voedselbank en de weggeefwinkel. Van de vijgen, bessen en druiven uit de Marcustuin maak ik samen met mijn collega Rico Roosen heerlijke jam.
Voor deze jam zijn we op zoek naar lege glazen potjes met deksel. Helpt u ons mee verzamelen? Bij de ingang van de Marcuskerk zetten we een doos neer, hier kunt u de potten in achterlaten. U mag ze ook langsbrengen bij onze weggeefwinkel op de Loevesteinlaan 1001, open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-15.00 uur.

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.