Oproep: producten doneren voor de voedselbank

Voedselbank Haaglanden / Uitdeelpunt Marcuskerk is afhankelijk van de producten die aangeleverd worden. Door de coronacrisis is merkbaar dat cliënten die de voedselbank bezoeken steeds minder gezonde en voedzame producten ontvangen. Daarom de oproep om tot aan kerst gezonde, voedzame en houdbare producten te doneren aan de voedselbank. Deze kunnen geplaatst worden in de groene voedselbank kratten bij de ingang van de kerkzaal van de Marcuskerk.

Laten we omkijken naar elkaar en de ander!
         Dank voor uw vrijgevigheid!

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.