Oproep: producten doneren voor de voedselbank

Voedselbank Haaglanden / Uitdeelpunt Marcuskerk is afhankelijk van de producten die aangeleverd worden. Door de coronacrisis is merkbaar dat cliënten die de voedselbank bezoeken steeds minder gezonde en voedzame producten ontvangen. Daarom de oproep om tot aan kerst gezonde, voedzame en houdbare producten te doneren aan de voedselbank. Deze kunnen geplaatst worden in de groene voedselbank kratten bij de ingang van de kerkzaal van de Marcuskerk.

Laten we omkijken naar elkaar en de ander!
         Dank voor uw vrijgevigheid!

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.