Oproep: producten doneren voor de voedselbank

Voedselbank Haaglanden / Uitdeelpunt Marcuskerk is afhankelijk van de producten die aangeleverd worden. Door de coronacrisis is merkbaar dat cliënten die de voedselbank bezoeken steeds minder gezonde en voedzame producten ontvangen. Daarom de oproep om tot aan kerst gezonde, voedzame en houdbare producten te doneren aan de voedselbank. Deze kunnen geplaatst worden in de groene voedselbank kratten bij de ingang van de kerkzaal van de Marcuskerk.

Laten we omkijken naar elkaar en de ander!
         Dank voor uw vrijgevigheid!

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313