Online viering Pinksteren (31 mei)

17 mei 2020

Met Pinksteren is er om 10.00u via een livestream-verbinding een kerkdienst. De voorganger is Dick Groenendijk.

De dienst is na de live-uitzending terug te bekijken via de Kerkomroep.

Collecte Wijkdiaconie De Drieklank (1e collecte)
Ook in coronatijd richt de diaconie zich op mensen in nood. Daarbij worden uw giften ingezet: individuele hulpvragen, goede doelen, ZWO en voedselbank zijn hier voorbeelden van.

Daarnaast wil de diaconie bijdragen om de sociale samenhang in de stad en in de wijken te bevorderen door
bijzondere diaconale projecten ondersteuning te bieden. “Voor wie kan ik een naaste zijn”?

U kunt uw gaven overmaken aan:
Diaconie Protestantse Wijkgemeente Marcuskerk
NL46 INGB 0000 6219 32

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.