Pinkster- en belijdenisdienst

Zondag 9 juni is er een Pinkster- en belijdenisdienst in de Marcuskerk. Deze feestelijke dienst wordt geleid door onze eigen wijkpredikant, Jantine Veenhof. De muziekgroep zorgt voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de dienst zullen we, inmiddels volgens traditie, buiten bellen blazen en een lied zingen.
Iedereen is van harte welkom…ook om na afloop te genieten van iets lekkers bij de koffie!

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd. De speciale pinkstercollecte (diaconale collecte) is bestemd is voor Bijbelverspreiding op het Chinese platteland.

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.