Pinkster- en belijdenisdienst

Zondag 9 juni is er een Pinkster- en belijdenisdienst in de Marcuskerk. Deze feestelijke dienst wordt geleid door onze eigen wijkpredikant, Jantine Veenhof. De muziekgroep zorgt voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de dienst zullen we, inmiddels volgens traditie, buiten bellen blazen en een lied zingen.
Iedereen is van harte welkom…ook om na afloop te genieten van iets lekkers bij de koffie!

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd. De speciale pinkstercollecte (diaconale collecte) is bestemd is voor Bijbelverspreiding op het Chinese platteland.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde