Wat vindt u en wat vind jij van onze kerk?

13 januari 2021

Als kerk willen we bouwen aan onze gemeenschap. Hoe we dit doen, beschrijven we in het beleidsplan. Met alle ontwikkelingen is het goed om een nieuw beleid te maken. Als eerste stap horen we graag wat uw ervaringen zijn in deze tijd waarin we niet naar de kerk toe kunnen gaan en online diensten volgen.

Daarom willen we graag uw en jouw mening horen wat belangrijk is voor onze gemeente, wat we de komende jaren kunnen verbeteren en wat we zeker willen behouden.

Om breed ervaringen op te halen in de gemeente, is er gekozen om een vragenlijst uit te zetten. Deze mag zonder naam ingevuld worden. De vragenlijst is te bereiken via deze link.

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 08 dec 2022 om 18:00 uur

Vergadering kerkenraad

do 08 dec 2022 om 20:00 uur

Evaluatie avondmaalsvieringen

De afgelopen maanden hebben we diverse vormen van de viering van het Heilig Avondmaal gehouden: bankbediening, een staande kring en lopend. Hoe heeft u dit ervaren? Vul het evaluatieformulier in en lever het in bij een van de diakenen.

Favoriet lied?

Heeft u een lied dat u graag tijdens de dienst wilt zingen? Laat het weten aan dominee Jantine Veenhof.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313