Wat vindt u en wat vind jij van onze kerk?

13 januari 2021

Als kerk willen we bouwen aan onze gemeenschap. Hoe we dit doen, beschrijven we in het beleidsplan. Met alle ontwikkelingen is het goed om een nieuw beleid te maken. Als eerste stap horen we graag wat uw ervaringen zijn in deze tijd waarin we niet naar de kerk toe kunnen gaan en online diensten volgen.

Daarom willen we graag uw en jouw mening horen wat belangrijk is voor onze gemeente, wat we de komende jaren kunnen verbeteren en wat we zeker willen behouden.

Om breed ervaringen op te halen in de gemeente, is er gekozen om een vragenlijst uit te zetten. Deze mag zonder naam ingevuld worden. De vragenlijst is te bereiken via deze link.

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!