Wat vindt u en wat vind jij van onze kerk?

13 januari 2021

Als kerk willen we bouwen aan onze gemeenschap. Hoe we dit doen, beschrijven we in het beleidsplan. Met alle ontwikkelingen is het goed om een nieuw beleid te maken. Als eerste stap horen we graag wat uw ervaringen zijn in deze tijd waarin we niet naar de kerk toe kunnen gaan en online diensten volgen.

Daarom willen we graag uw en jouw mening horen wat belangrijk is voor onze gemeente, wat we de komende jaren kunnen verbeteren en wat we zeker willen behouden.

Om breed ervaringen op te halen in de gemeente, is er gekozen om een vragenlijst uit te zetten. Deze mag zonder naam ingevuld worden. De vragenlijst is te bereiken via deze link.

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313