Liederen en foto’s gezocht!

25 januari 2021

Om iedereen te betrekken bij de diensten zijn we vanuit de commissie eredienst benieuwd wat jouw favoriete liederen zijn. Geef jouw favoriete lied door aan dominee Jantine Veenhof en ze geeft ze een plekje in de komende diensten.

Ook zijn we benieuwd hoe je de online kerkdiensten kijkt of hoe je op een andere manier geestelijk fit blijft in deze coronatijd. Daarom willen we je vragen of je een foto maakt van jezelf of je gezin waarin jij laat zien hoe jij in deze coronatijd geïnspireerd wordt.

Je kunt de liederen en de foto's sturen naar dominee@pg-dedrieklank.nl. We zijn benieuwd!

Godly play

17 apr 2021 om 16.30 uur

ONLINE Kerkdienst

18 apr 2021 om 10.00 uur

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Pasen is gevonden worden

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
N.a.v. Lucas 15: 17 - 20