Liederen en foto’s gezocht!

25 januari 2021

Om iedereen te betrekken bij de diensten zijn we vanuit de commissie eredienst benieuwd wat jouw favoriete liederen zijn. Geef jouw favoriete lied door aan dominee Jantine Veenhof en ze geeft ze een plekje in de komende diensten.

Ook zijn we benieuwd hoe je de online kerkdiensten kijkt of hoe je op een andere manier geestelijk fit blijft in deze coronatijd. Daarom willen we je vragen of je een foto maakt van jezelf of je gezin waarin jij laat zien hoe jij in deze coronatijd geïnspireerd wordt.

Je kunt de liederen en de foto's sturen naar dominee@pg-dedrieklank.nl. We zijn benieuwd!

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.