Liederen en foto’s gezocht!

25 januari 2021

Om iedereen te betrekken bij de diensten zijn we vanuit de commissie eredienst benieuwd wat jouw favoriete liederen zijn. Geef jouw favoriete lied door aan dominee Jantine Veenhof en ze geeft ze een plekje in de komende diensten.

Ook zijn we benieuwd hoe je de online kerkdiensten kijkt of hoe je op een andere manier geestelijk fit blijft in deze coronatijd. Daarom willen we je vragen of je een foto maakt van jezelf of je gezin waarin jij laat zien hoe jij in deze coronatijd geïnspireerd wordt.

Je kunt de liederen en de foto's sturen naar dominee@pg-dedrieklank.nl. We zijn benieuwd!

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313