De Kinderwinkel

Net om de hoek van de Marcuskerk vind je de Kinderwinkel. Hier vinden kinderen en tieners uit de buurt een veilige en gezellige ontmoetingsplek. Iedereen van 4 tot 14 jaar is welkom. En de ouders ook! We leren er de kinderen om respectvol met zichzelf en met elkaar om te gaan. Onder andere in het Tienerrestaurant waar de tieners onder begeleiding ondervinden hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

De Kinderwinkel heeft bijna elke dag na schooltijd een activiteitenprogramma. In de schoolvakanties is er een aangepast programma. Een kinder- en jeugdwerker bedenken samen met de ruim veertig vrijwilligers, steeds nieuwe plannen die aansluiten bij de interesses van de kinderen en hun ouders.

Zie voor meer informatie www.kinderwinkeldenhaag.nl.

Kinderwerker: Monique Djizani
Tienerwerker: Marijke Beker-Beekman

De Kinderwinkel
Van Baerlestraat 113-115
2533 LK Den Haag
T 070 – 318 16 80

Recent nieuws uit de Kinderwinkel

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.