De Kinderwinkel

Net om de hoek van de Marcuskerk vind je de Kinderwinkel. Hier vinden kinderen en tieners uit de buurt een veilige en gezellige ontmoetingsplek. Iedereen van 4 tot 14 jaar is welkom. En de ouders ook! We leren er de kinderen om respectvol met zichzelf en met elkaar om te gaan. Onder andere in het Tienerrestaurant waar de tieners onder begeleiding ondervinden hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

De Kinderwinkel heeft bijna elke dag na schooltijd een activiteitenprogramma. In de schoolvakanties is er een aangepast programma. Een kinder- en jeugdwerker bedenken samen met de ruim veertig vrijwilligers, steeds nieuwe plannen die aansluiten bij de interesses van de kinderen en hun ouders.

Zie voor meer informatie www.kinderwinkeldenhaag.nl.

Kinderwerker: Monique Djizani
Tienerwerker: Marijke Beker-Beekman

De Kinderwinkel
Van Baerlestraat 113-115