Geloven in Moerwijk

Geloven in Moerwijk is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Den Haag. Wij zijn een jonge geloofsgemeenschap in Moerwijk. Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en die aansprekend is voor mensen zonder christelijke achtergrond. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, veel samen eten, praten en lachen, op zo’n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen.

Leven in Laak

Leven in Laak is de jonge pioniersplek in het stadsdeel Laak. Een interculturele jonge kerk van de wijkcombinatie Kerk-in- Laak/Marcuskerk. We ondernemen samen activiteiten die passen bij wie wij zijn als christen, maar die ook passen bij de doelgroep. We willen mensen uit verschillende culturen betrekken op een creatieve en duurzame manier.

De Kinderwinkel

Net om de hoek van de Marcuskerk vind je de Kinderwinkel. Hier vinden kinderen en tieners uit de buurt een veilige en gezellige ontmoetingsplek. Iedereen van 4 tot 14 jaar is welkom. En de ouders ook! We leren er de kinderen om respectvol met zichzelf en met elkaar om te gaan. Onder andere in het Tienerrestaurant waar de tieners onder begeleiding ondervinden hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b