zondag 30 oktober 2022

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag

Voorganger: ds. Bas Plaisier, Gouda

Online kijken en bijdragen
De diensten die in de Marcuskerk gehouden worden, zijn online te volgen via Kerkomroep Marcuskerk (later terugkijken kan ook via deze link).

1. Centrale Diaconie: jong Transvaal en jong Schilderswijk

> Link voor betaling 1e collecte: www.pg-dedrieklank.nl/giftdiaconie-marcuskerk
2. Eigen wijkgemeente: kerkdiensten en predikant

> Link voor betaling 2e collecte: www.pg-dedrieklank.nl/gift-marcuskerk

Toelichting eerste collecte
Centrale Diaconie, Jong Transvaal en Jong Schilderswijk. Een plek waar je je als jongere thuis voelt, waar je geholpen wordt als je ergens mee zit en waar je kunt werken aan je toekomst. Zo’n plek gun je natuurlijk iedereen. JONG Transvaal | JONG Schilderswijk is in de Julianakerk in Transvaal en in het Stagehuis in de Schilderswijk actief voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Het project biedt een gastvrije ruimte aan jongeren voor een kopje thee, een praatje, een rustige werkplek en hulp van coaches bij hun huiswerk. Deze kinderen kunnen de door school en commerciële instellingen aangeboden huiswerkbegeleiding niet betalen. Met kinderen werken aan hun toekomst is een prachtige vorm van armoedepreventie.