zondag 7 augustus 2022

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag

Voorganger: ds. André Verweij, ‘s Gravenzande

Online kijken en bijdragen
De diensten die in de Marcuskerk gehouden worden, zijn online te volgen via Kerkomroep Marcuskerk (later terugkijken kan ook via deze link).

> Link voor betaling 1e collecte: www.pg-dedrieklank.nl/giftdiaconie-marcuskerk
> Link voor betaling 2e collecte: www.pg-dedrieklank.nl/gift-marcuskerk

1. Centrale Diaconie: babybullenbank
2. Eigen wijkgemeente: pastoraat wijkgemeente

Toelichting bij de eerste collecte
De BabyBullenBank is er voor jonge moeders in Den Haag die babyspullen nodig hebben, maar die niet zelf aan kunnen schaffen: babykleertjes, een slaapzakje, een draagzak, een badje, een babybox, een kinderwagen of buggy, luiers, kraampakketten. Hulpverlenende instanties kunnen voor hun cliënten een beroep doen op de BabyBullenBank. Het project wordt gerund door Stekvrijwilligers die het soms knap druk hebben. In zes jaar tijd hebben al meer dan 1000 (aanstaande) moeders de weg naar de BabyBullenBank gevonden. De BabyBullenBank is altijd op zoek naar goede (tweedehands) spullen die een nieuwe bestemming verdienen. Heeft u iets over dat u wilt doneren? Neem dan contact op met Stek. Maar ook uw financiële bijdrage is meer dan welkom.