Inleiding en kennismaking Dick Groenendijk

Op zondag 18 juni 2017 is pastoraal werker Dick Groenendijk ingeleid tot pastoraal werker in de Marcuskerk. Op 25 juni heeft hij zich voorgesteld aan de gemeenteleden in de vierplek Kerk in Laak.

De inleiding vond plaats door ds. Tim van Iersel, zelf geestelijk verzorger in verschillende Haagse verpleeghuizen. Na de inleiding en het welkom door de gemeente richtte Dick zich tot de gemeenteleden. Hij gaf aan zin te hebben in de contacten met gemeente en het bijstaan van gemeenteleden in lied en ook leed.

Tijdens een kerkdienst in De Oase stelde Dick zich ook hier voor, waarna de gemeente hier hem de zegenbede ‘Vrede voor jou’ (lied 421) toezong.

Naschrift: per 1 juni 2019 is zijn dienstverband beëindigd.

Buurtkoffie

04 dec 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk) - 2e advent - vooraf inschrijven verplicht

06 dec 2020 om 10.00 uur