Inleiding en kennismaking Dick Groenendijk

Op zondag 18 juni 2017 is pastoraal werker Dick Groenendijk ingeleid tot pastoraal werker in de Marcuskerk. Op 25 juni heeft hij zich voorgesteld aan de gemeenteleden in de vierplek Kerk in Laak.

De inleiding vond plaats door ds. Tim van Iersel, zelf geestelijk verzorger in verschillende Haagse verpleeghuizen. Na de inleiding en het welkom door de gemeente richtte Dick zich tot de gemeenteleden. Hij gaf aan zin te hebben in de contacten met gemeente en het bijstaan van gemeenteleden in lied en ook leed.

Tijdens een kerkdienst in De Oase stelde Dick zich ook hier voor, waarna de gemeente hier hem de zegenbede ‘Vrede voor jou’ (lied 421) toezong.

Naschrift: per 1 juni 2019 is zijn dienstverband beëindigd.

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!