Inleiding en kennismaking Dick Groenendijk

Op zondag 18 juni 2017 is pastoraal werker Dick Groenendijk ingeleid tot pastoraal werker in de Marcuskerk. Op 25 juni heeft hij zich voorgesteld aan de gemeenteleden in de vierplek Kerk in Laak.

De inleiding vond plaats door ds. Tim van Iersel, zelf geestelijk verzorger in verschillende Haagse verpleeghuizen. Na de inleiding en het welkom door de gemeente richtte Dick zich tot de gemeenteleden. Hij gaf aan zin te hebben in de contacten met gemeente en het bijstaan van gemeenteleden in lied en ook leed.

Tijdens een kerkdienst in De Oase stelde Dick zich ook hier voor, waarna de gemeente hier hem de zegenbede ‘Vrede voor jou’ (lied 421) toezong.

Naschrift: per 1 juni 2019 is zijn dienstverband beëindigd.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313