Inleiding en kennismaking Dick Groenendijk

Op zondag 18 juni 2017 is pastoraal werker Dick Groenendijk ingeleid tot pastoraal werker in de Marcuskerk. Op 25 juni heeft hij zich voorgesteld aan de gemeenteleden in de vierplek Kerk in Laak.

De inleiding vond plaats door ds. Tim van Iersel, zelf geestelijk verzorger in verschillende Haagse verpleeghuizen. Na de inleiding en het welkom door de gemeente richtte Dick zich tot de gemeenteleden. Hij gaf aan zin te hebben in de contacten met gemeente en het bijstaan van gemeenteleden in lied en ook leed.

Tijdens een kerkdienst in De Oase stelde Dick zich ook hier voor, waarna de gemeente hier hem de zegenbede ‘Vrede voor jou’ (lied 421) toezong.

Naschrift: per 1 juni 2019 is zijn dienstverband beëindigd.

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

16 mei 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.