High tea met Hemelvaartsdag

Na de kerkdienst op Hemelvaartsdag organiseert de diaconie de inmiddels traditionele high tea. Er zijn diverse smaken thee en onder andere muffins, cake en taart, gebakken door gemeenteleden. Bij mooi weer zitten we in de tuin van het Marcushuis.
De opbrengst van deze high tea is voor onkosten die de diaconie maakt, zoals uitstapjes, (financiële) bijstand en activiteiten rond Pasen en Kerst. Vooraf aanmelden is verplicht!

Datum: donderdag 26 mei 2022
Locatie: Marcuskerk
Tijd: na de kerkdienst, ongeveer 11.00 uur
Kosten: € 7,50 p.p. (kinderen in de basisschoolleeftijd: € 4,00 p.p.)

Meer informatie en aanmelden: Ingrid Blok

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313