High tea met Hemelvaartsdag

Na de kerkdienst op Hemelvaartsdag organiseert de diaconie de inmiddels traditionele high tea. Er zijn diverse smaken thee en onder andere muffins, cake en taart, gebakken door gemeenteleden. Bij mooi weer zitten we in de tuin van het Marcushuis.
De opbrengst van deze high tea is voor onkosten die de diaconie maakt, zoals uitstapjes, (financiële) bijstand en activiteiten rond Pasen en Kerst. Vooraf aanmelden is verplicht!

Datum: donderdag 21 mei 2020
Locatie: Marcuskerk
Tijd: na de kerkdienst, ongeveer 11.00 uur
Kosten: € 7,50 p.p. (kinderen in de basisschoolleeftijd: € 4,00 p.p.)

Meer informatie en aanmelden: Ingrid Blok

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde