High tea met Hemelvaartsdag

Na de kerkdienst op Hemelvaartsdag organiseert de diaconie de inmiddels traditionele high tea. Er zijn diverse smaken thee en onder andere muffins, cake en taart, gebakken door gemeenteleden. Bij mooi weer zitten we in de tuin van het Marcushuis.
De opbrengst van deze high tea is voor onkosten die de diaconie maakt, zoals uitstapjes, (financiële) bijstand en activiteiten rond Pasen en Kerst. Vooraf aanmelden is verplicht!

Datum: donderdag 21 mei 2020
Locatie: Marcuskerk
Tijd: na de kerkdienst, ongeveer 11.00 uur
Kosten: € 7,50 p.p. (kinderen in de basisschoolleeftijd: € 4,00 p.p.)

Meer informatie en aanmelden: Ingrid Blok

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.