Herdenkingsdiensten

Herdenkingsdiensten bij een uitvaart of jubileum kunnen gehouden worden in de Marcuskerk.

Begrafenis / crematie
Wij zien het als onze roeping om gemeenteleden of anderen die een beroep op ons doen bij te staan in de terminale fase, bij het overlijden en tijdens de uitvaart. De predikant maakt hier, als het enigszins mogelijk is, zelf tijd voor vrij of zoekt naar een geschikte collega-predikant.
Het is noodzakelijk om datum en tijd van de afscheidsdienst in overleg vast te stellen. Neem hiervoor contact op met de koster/beheerder.

Een afscheidsdienst in het gebouw van de Marcuskerk kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet in de Marcuskerk, zijn de kosten € 275,-.

Jubilea
Jubilea zijn er om te gevierd te worden. Als kerkelijke gemeente delen we graag in de feestvreugde. Tijdens de zondagse kerkdienst kunnen wij aandacht geven aan een jubileum. Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon.

Ds. Jantine Veenhof

Koster/beheerder Marcuskerk
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Godly play

20 mrt 2021 om 16.30 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!