Herdenkingsdiensten

Herdenkingsdiensten bij een uitvaart of jubileum kunnen gehouden worden op beide vierplekken van de wijkgemeente, Marcuskerk en Kerk in Laak.

Begrafenis / crematie
Wij zien het als onze roeping om gemeenteleden of anderen die een beroep op ons doen bij te staan in de terminale fase, bij het overlijden en tijdens de uitvaart. De predikant maakt hier, als het enigszins mogelijk is, zelf tijd voor vrij of zoekt naar een geschikte collega-predikant.
Het is noodzakelijk om datum en tijd van de afscheidsdienst in overleg vast te stellen. Neem hiervoor contact op met de koster/beheerder.
Een afscheidsdienst in één van beide gebouwen kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet op één van de vierplekken, zijn de kosten € 275,-.

Jubilea
Jubilea zijn er om te gevierd te worden. Als kerkelijke gemeente delen we graag in de feestvreugde. Tijdens de zondagse kerkdienst kunnen wij aandacht geven aan een jubileum. Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon.

Ds. Jantine Veenhof

Koster/beheerder

Marcuskerk:
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

Bezinning in het stiltecentrum

02 dec 2020 om 09:30 uur

Oasegebed

02 dec 2020 om 19.10 uur

Liturgische bloemschikking tijdens advent

Uitleg bij de liturgische bloemschikking in de Marcuskerk

God met ons