Herdenkingsdiensten

Herdenkingsdiensten bij een uitvaart of jubileum kunnen gehouden worden op beide vierplekken van de wijkgemeente, Marcuskerk en Kerk in Laak.

Begrafenis / crematie
Wij zien het als onze roeping om gemeenteleden of anderen die een beroep op ons doen bij te staan in de terminale fase, bij het overlijden en tijdens de uitvaart. De predikant maakt hier, als het enigszins mogelijk is, zelf tijd voor vrij of zoekt naar een geschikte collega-predikant.
Het is noodzakelijk om datum en tijd van de afscheidsdienst in overleg vast te stellen. Neem hiervoor contact op met de koster/beheerder.
Een afscheidsdienst in één van beide gebouwen kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet op één van de vierplekken, zijn de kosten € 275,-.

Jubilea
Jubilea zijn er om te gevierd te worden. Als kerkelijke gemeente delen we graag in de feestvreugde. Tijdens de zondagse kerkdienst kunnen wij aandacht geven aan een jubileum. Neem hiervoor contact op met de onderstaande contactpersoon.

Ds. Jantine Veenhof

Koster/beheerder

Marcuskerk:
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

Kerkdienst (Marcuskerk)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal (Kerk in Laak)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Oasegebed

23 sep 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

25 sep 2020 om 14.00 uur

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Zie de zon, zie de maan.

Neurie je mee?

Meditatie door ds. Jantine Veenhof n.a.v. Psalm 34 vers 9