Online viering Hemelvaartsdag (21 mei)

17 mei 2020

Op Hemelvaartsdag is er om 10.00u een kerkdienst. De voorganger is Rob van Essen.

De dienst is te bekijken via de Kerkomroep.
(door een technische storing is de geplande livestream niet beschikbaar)

Collectedoel Hemelvaart - Kerk in Actie: Help een stille coronaramp voorkomen!
Corona: een ramp van ongekende omvang. In veel landen in bijvoorbeeld Azië en Afrika lijkt het aantal besmettingen beperkt. Tegelijkertijd voltrekt zich hier een ramp die nog veel grotere gevolgen kan hebben. Door de verplichte lockdowns hebben mensen geen werk, geen inkomen, geen eten. Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen. Kerken staan op zodat mensen niet omkomen. Sta ook op, geef gul en help deze stille coronaramp voorkomen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken naar het volgende filmpje:  https://vimeo.com/418479672

Doneer op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. corona of doneer online op kerkinactie.nl/corona.

Gebedsgroep

25 okt 2021 om 20.00 uur

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.