Online viering Hemelvaartsdag (21 mei)

17 mei 2020

Op Hemelvaartsdag is er om 10.00u een kerkdienst. De voorganger is Rob van Essen.

De dienst is te bekijken via de Kerkomroep.
(door een technische storing is de geplande livestream niet beschikbaar)

Collectedoel Hemelvaart - Kerk in Actie: Help een stille coronaramp voorkomen!
Corona: een ramp van ongekende omvang. In veel landen in bijvoorbeeld Azië en Afrika lijkt het aantal besmettingen beperkt. Tegelijkertijd voltrekt zich hier een ramp die nog veel grotere gevolgen kan hebben. Door de verplichte lockdowns hebben mensen geen werk, geen inkomen, geen eten. Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen. Kerken staan op zodat mensen niet omkomen. Sta ook op, geef gul en help deze stille coronaramp voorkomen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken naar het volgende filmpje:  https://vimeo.com/418479672

Doneer op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie te Utrecht, o.v.v. corona of doneer online op kerkinactie.nl/corona.

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313