Geloven in Moerwijk

Geloven in Moerwijk is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Den Haag. Wij zijn een jonge geloofsgemeenschap in Moerwijk. Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en die aansprekend is voor mensen zonder christelijke achtergrond. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, veel samen eten, praten en lachen, op zo’n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen.

We vinden het belangrijk om ons leven en geloof te delen met elkaar en de mensen om ons heen. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan onze buurt. We dagen elkaar en de mensen om ons heen uit om Jezus na te volgen en laten ons inspireren door de Bijbel.

Lees hier het beleidsplan Stichting Pionieren in Moerwijk.
Website Geloven in Moerwijk: geloveninmoerwijk.nl

Nieuwsgierig?

Woon je in Moerwijk en ben je nieuwsgierig naar Geloven in Moerwijk?
Neem dan contact op met missionair pionier Bettelies Westerbeek (T 06-2486 1671).

Recent nieuws van Geloven in Moerwijk

Kerkdienst (Marcuskerk)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal (Kerk in Laak)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Oasegebed

23 sep 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

25 sep 2020 om 14.00 uur

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Zie de zon, zie de maan.

Neurie je mee?

Meditatie door ds. Jantine Veenhof n.a.v. Psalm 34 vers 9