Gespreksavond over geloofsopvoeding

Opvoeden is niet altijd eenvoudig. Elke dag sta je voor keuzes. Ook geloofsopvoeding kent in deze tijd en in de stad haar uitdagingen. Op deze avond willen we van elkaar leren, elkaar motiveren en inspireren in de (geloofs)opvoeding. Hiervoor gebruiken we onder meer materiaal van Alpha Nederland (Parenting Children Course). Daarnaast is er ruimte om andere onderwerpen die leven te bespreken en wellicht een vervolggesprek te plannen 😉

De opzet is om samen ervaringen te delen. Dit betekent dat we vanuit gelijkwaardigheid met elkaar spreken en verschillende zienswijzen kunnen onderzoeken.

Voor wie: ouders en/of opvoeders van kinderen
Locatie: Marcuskerk
Datum: 12 oktober 2018 en 25 januari 2019

Meer informatie en aanmelden: Marleen Otoide-Vree (06-1485 8075)

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.