Gespreksavond over geloofsopvoeding

Opvoeden is niet altijd eenvoudig. Elke dag sta je voor keuzes. Ook geloofsopvoeding kent in deze tijd en in de stad haar uitdagingen. Op deze avond willen we van elkaar leren, elkaar motiveren en inspireren in de (geloofs)opvoeding. Hiervoor gebruiken we onder meer materiaal van Alpha Nederland (Parenting Children Course). Daarnaast is er ruimte om andere onderwerpen die leven te bespreken en wellicht een vervolggesprek te plannen 😉

De opzet is om samen ervaringen te delen. Dit betekent dat we vanuit gelijkwaardigheid met elkaar spreken en verschillende zienswijzen kunnen onderzoeken.

Voor wie: ouders en/of opvoeders van kinderen
Locatie: Marcuskerk
Datum: 12 oktober 2018 en 25 januari 2019

Meer informatie en aanmelden: Marleen Otoide-Vree (06-1485 8075)

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde