Geloofskring

De geloofskring is een actieve kring die bijeenkomt bij deelnemers thuis. Centraal staat het gesprek over wat geloven betekent in ons dagelijks leven, bij de keuzes die we maken, de vragen die op ons afkomen en de manier waarop we geloven in ons gewone leven vormgeven.

Dit seizoen staat “het Geloofsgesprek” centraal. Hoe voer je zo’n gesprek met familie, vrienden of bekenden. Wanneer kan het wel of wanneer niet, wat komt er zoal bij kijken, wat vraagt het van onze vaardigheden, en wat betekend het voor ons eigen geloof. Kortom weer een interessant onderwerp waar op de onderstaande avonden vast weer levendige discussies uit zullen ontstaan.

De geloofskring staat onder leiding van ds. Bas Plaisier. We hopen ook dit jaar nieuwe leden van binnen en buiten onze gemeente te kunnen begroeten. Hartelijk welkom!

Data 2018: 14  november en 12 december
Data 2019: 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei en 19 juni

Locatie: 14 november bij Bas en Henny Plaisier, Minister Lelylaan 20, Rijswijk.
Tijd: 20.00 uur

Contactpersoon: Wilma Luijendijk (070-440 0364)

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Godly play

20 mrt 2021 om 16.30 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!