Geloofskring

De geloofskring is een actieve kring die bijeenkomt bij deelnemers thuis. Centraal staat het gesprek over wat geloven betekent in ons dagelijks leven, bij de keuzes die we maken, de vragen die op ons afkomen en de manier waarop we geloven in ons gewone leven vormgeven.

Dit seizoen staat “het Geloofsgesprek” centraal. Hoe voer je zo’n gesprek met familie, vrienden of bekenden. Wanneer kan het wel of wanneer niet, wat komt er zoal bij kijken, wat vraagt het van onze vaardigheden, en wat betekend het voor ons eigen geloof. Kortom weer een interessant onderwerp waar op de onderstaande avonden vast weer levendige discussies uit zullen ontstaan.

De geloofskring staat onder leiding van ds. Bas Plaisier. We hopen ook dit jaar nieuwe leden van binnen en buiten onze gemeente te kunnen begroeten. Hartelijk welkom!

Data 2018: 14  november en 12 december
Data 2019: 23 januari, 20 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei en 19 juni

Locatie: 14 november bij Bas en Henny Plaisier, Minister Lelylaan 20, Rijswijk.
Tijd: 20.00 uur

Contactpersoon: Wilma Luijendijk (070-440 0364)

Oasegebed

25 nov 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

27 nov 2020 om 14.00 uur

Gedachteniszondag

Zondag 22 november herdachten we in de vierplek Marcuskerk allen die ons in dit jaar zijn ontvallen. Deze zondag klonken hun namen in de dienst. De gedachtenisstenen met de namen van de overledenen lagen die morgen op de gedenktafel, als stil getuigenis en zichtbare herinnering.

Oproep: producten doneren voor de voedselbank

In de maand november luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Ik wens jou' van Trinity.

Neurie je mee?

God is altijd bij me

Meditatie door ds. Tim van Iersel.