Filmkring

Tijdens de filmkring bekijken en bespreken we gezamenlijk een film. Dit leidt vaak tot mooie en soms persoonlijke gesprekken over geloof, samenleving en ethiek. Iedereen van binnen of buiten de wijkgemeente is van harte welkom op één of meer van de volgende vrijdagavonden.

De eerste film hebben we al uitgekozen. De andere films volgen later. Als je een goed idee hebt, horen we dat graag!

Data:
  • 1 november 2019: Gran Torino (Clint Eastwood)
  • 10 januari 2020
  • 6 maart 2020
  • 5 juni 2020
Locatie: Marcuskerk (grote tuinzaal)
Tijd: 19.30 uur

Contactpersoon: Manoah van der Velde (06-4961 8026)

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.