Doopdiensten

Veel ouders kiezen ervoor hun pasgeboren kind te laten dopen; ook volwassenen die tot geloof zijn gekomen, willen graag gedoopt worden. De doop is een oude en goede christelijke gewoonte. Het dopen van mensen is een opdracht van Jezus zelf. Als wijkgemeente zijn we blij met elk kind en iedere volwassene die wordt gedoopt. Graag denken wij met u mee over de mogelijke doop van uw kindje of van uzelf. Maak gerust een afspraak met de predikant voor een gesprek over de doop.

Ds. Jantine Veenhof

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

07 mrt 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst - 40-dagentijd

14 mrt 2021 om 10.00 uur

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de komende diensten? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Wormenhotel

Meditatie door ds. Tim van Iersel
Van mijn afval maakt Hij compost!