Doopdiensten

Veel ouders kiezen ervoor hun pasgeboren kind te laten dopen; ook volwassenen die tot geloof zijn gekomen, willen graag gedoopt worden. De doop is een oude en goede christelijke gewoonte. Het dopen van mensen is een opdracht van Jezus zelf. Als wijkgemeente zijn we blij met elk kind en iedere volwassene die wordt gedoopt. Graag denken wij met u mee over de mogelijke doop van uw kindje of van uzelf. Maak gerust een afspraak met de predikant voor een gesprek over de doop.

Ds. Jantine Veenhof

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313