Verjaardagskaarten(makers) gezocht!

24 mei 2021

Vind jij het leuk om felicitatiekaarten te maken en/of heb je nog felicitatiekaarten beschikbaar (doelgroep 65+)?
Doneer ze dan aan het verjaardagsfonds!

De kaarten worden gebruikt om mensen die actief meeleven met De Drieklank op hun verjaardag een felicitatie en groet vanuit De Drieklank te bezorgen.

Meer informatie of (zelfgemaakte) kaarten afgeven?
Anneke Maljaars, verjaardagen@pg-dedrieklank.nl

Afgeven kan op zondag in de kerk of aan huis: Hilvoordestraat 8 in Rijswijk.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde