Wake voor vluchtelingen: 19 juni

24 april 2021

De 24-uurs wake voor vluchtelingen met dit jaar als thema ‘ontmoeting verandert’ begint zaterdag 19 juni om 12 uur. De opening wordt verzorgd door René de Reuver (scriba van de PKN synode) en David Renkema (voorzitter Algemene Kerkenraad PKN Den Haag). Een afwisselend programma van vieringen en interviews volgt. Mensen die naar ons land zijn gevlucht vertellen over hun ervaringen. Welke ontmoetingen maakten indruk en zorgden, in positieve of negatieve zin, voor veranderingen?
Volg de livestream en laat u inspireren. Praat mee en inspireer anderen. De afsluitende viering begint zondag 20 juni om 10.30 uur en wordt geleid door Derk Stegeman (directeur Stek) en Marie Therese van der Loo (voorganger Haagse Dominicus).  Het complete programma, de link naar de livestream en de mogelijkheid om te reserveren om een deel van de wake live mee te maken vindt u op www.wakevoorvluchtelingen.nl.

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om