Liederen en foto’s gezocht!

25 januari 2021

Om iedereen te betrekken bij de diensten zijn we vanuit de commissie eredienst benieuwd wat jouw favoriete liederen zijn. Geef jouw favoriete lied door aan dominee Jantine Veenhof en ze geeft ze een plekje in de komende diensten.

Ook zijn we benieuwd hoe je de online kerkdiensten kijkt of hoe je op een andere manier geestelijk fit blijft in deze coronatijd. Daarom willen we je vragen of je een foto maakt van jezelf of je gezin waarin jij laat zien hoe jij in deze coronatijd geïnspireerd wordt.

Je kunt de liederen en de foto's sturen naar dominee@pg-dedrieklank.nl. We zijn benieuwd!

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om