De digitale Adventskalender 2020

U kent vast wel een adventskalender. Dit jaar heeft de Kloosterkerk het initiatief genomen om een digitale adventskalender te maken. De predikanten, jeugdleiding en kinderen van de Kloosterkerk en vele anderen hebben gezorgd dat elke dag een luikje kan worden geopend tijdens advent.

Deze kalender is bedoeld voor kinderen van ongeveer 5 jaar tot 88 jaar en ouder. Elke dag is er iets nieuws te ontdekken, met een paar vaste onderdelen: op zaterdag leggen de dominees uit waarom de stammoeders uit Mattheüs 1 zo belangrijk zijn. Op zondag wordt de adventskaars voor die week aangestoken en zingen 4 meisjes, samen met 2 jongens van het Haags Matrozenkoor onder muzikale begeleiding van organist, Geerten van de Wetering een kaarsenlied met elke week een nieuw aspect van Advent. Een reden temeer voor u en voor jou om misschien op een vast moment van de dag samen met het gezin of alleen, op laptop, tablet of een ander medium, mee te reizen op weg naar Bethlehem. Zij gaan jullie voor.

De Adventskalender is vanaf 28 november 2020 te vinden via de website van de Kloosterkerk!

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.