Samen helpen we Moerwijk de winter door!

Vanaf eind november is onze kleine prijsjes en weggeefwinkel op de Loevesteinlaan 1001 geopend. Kleding, huisraad, speelgoed en nog veel meer!

Kom snel een kijkje nemen (met mondkapje en maar twee tegelijk in de winkel). We zijn open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur.

Heb je spullen die een tweede leven verdienen? Breng ze tijdens de openingstijden langs en wij maken er iemand anders blij mee! Bij veel of grote spullen is eerst even bellen met Rico Roosen (06 – 3735 7316) handig. Tot snel bij de Loev 1001!

De weggeefwinkel is een samenwerking tussen Geloven in Moerwijk en de Moerwijk Coöperatie.

OPROEP: GLAZEN POTJES VERZAMELEN
Mijn naam is Ellen Hoekman, ik betrokken bij Geloven in Moerwijk en vrijwilliger bij de voedselbank en de weggeefwinkel. Van de vijgen, bessen en druiven uit de Marcustuin maak ik samen met mijn collega Rico Roosen heerlijke jam.
Voor deze jam zijn we op zoek naar lege glazen potjes met deksel. Helpt u ons mee verzamelen? Bij de ingang van de Marcuskerk zetten we een doos neer, hier kunt u de potten in achterlaten. U mag ze ook langsbrengen bij onze weggeefwinkel op de Loevesteinlaan 1001, open op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00-15.00 uur.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.