Start Bijbelgroep migranten

Op woensdag 18 november ben ik gestart met een bijbelgroep voor de migranten uit onze kerk om met elkaar de Bijbel te lezen en zo elkaar te helpen groeien in geloof. De eerste keer hebben we gelezen over God de Schepper en Adam en Eva in het bijbelboek Genesis. Het was een mooie middag waarin we veel met elkaar hebben kunnen delen hoe je God ziet als Schepper, wat het betekent om voor het goede of kwade te kiezen en hoe je omgaat met zonden. Heb je ook interesse in deze groep? De volgende avond is op 1 december om 20.00u. We komen online samen.

ds. Jantine Veenhof

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.