Online viering Pinksteren (31 mei)

17 mei 2020

Met Pinksteren is er om 10.00u via een livestream-verbinding een kerkdienst. De voorganger is Dick Groenendijk.

De dienst is na de live-uitzending terug te bekijken via de Kerkomroep.

Collecte Wijkdiaconie De Drieklank (1e collecte)
Ook in coronatijd richt de diaconie zich op mensen in nood. Daarbij worden uw giften ingezet: individuele hulpvragen, goede doelen, ZWO en voedselbank zijn hier voorbeelden van.

Daarnaast wil de diaconie bijdragen om de sociale samenhang in de stad en in de wijken te bevorderen door
bijzondere diaconale projecten ondersteuning te bieden. “Voor wie kan ik een naaste zijn”?

U kunt uw gaven overmaken aan:
Diaconie Protestantse Wijkgemeente Marcuskerk
NL46 INGB 0000 6219 32

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om