Zomermaaltijden

Ook dit jaar organiseert de diaconie een aantal momenten om elkaar rond de eettafel te ontmoeten. Deze zogenaamde zomermaaltijden worden gehouden op de laatste woensdag van de maanden juni, juli, augustus en september.

De eerstkomende zomermaaltijd is woensdagavond 26 juni a.s. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen 5 euro per persoon, per maaltijd. We beginnen om 18.00 uur. Weet u hartelijk welkom!

Voor de maaltijden moet u zich wel aanmelden! Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Voor de volgende maaltijden geldt aanmelden:
uiterlijk 24 juli, voor de maaltijd van 31 juli.
uiterlijk 21 augustus, voor de maaltijd van 28 augustus.
uiterlijk 18 september, voor de maaltijd van 25 september.

Meer informatie en aanmelden: Ingrid Blok

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.