Pinkster- en belijdenisdienst

Zondag 9 juni is er een Pinkster- en belijdenisdienst in de Marcuskerk. Deze feestelijke dienst wordt geleid door onze eigen wijkpredikant, Jantine Veenhof. De muziekgroep zorgt voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de dienst zullen we, inmiddels volgens traditie, buiten bellen blazen en een lied zingen.
Iedereen is van harte welkom…ook om na afloop te genieten van iets lekkers bij de koffie!

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd. De speciale pinkstercollecte (diaconale collecte) is bestemd is voor Bijbelverspreiding op het Chinese platteland.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.