De zon geeft energie!

Het is oktober maar nog zulk lekker weer! De zon schijnt heerlijk en je kunt je nauwelijks voorstellen dat het herfst is. Zo hebben we na de laatste viering ook heerlijk met elkaar buiten geluncht.  De zon geeft energie en je merkt het aan je humeur. Alles lijkt een stuk vrolijker. De afgelopen maand zijn we het nieuwe seizoen gestart. Het is zo bijzonder om te zien hoe enthousiast iedereen is om samen het werk in Laak weer op te pakken. Dus niet alleen de zon geeft energie maar ook de  mensen bij Leven in Laak. Samen de wijk dienen en elkaar. Samen God zoeken bij een viering of Bible-date. Samen de handen uit de mouwen steken bij een Doe-kerk of bij Multi-culinair koken.  Over een paar weken zal het weer vast omslaan en zal het vast gaan regenen. De energie van de zon zal wat minder worden, maar van elkaar en God des te meer!

Godly play

17 apr 2021 om 16.30 uur

ONLINE Kerkdienst

18 apr 2021 om 10.00 uur

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Pasen is gevonden worden

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
N.a.v. Lucas 15: 17 - 20