De Kinderwinkel zoekt kok en spelletjesbegeleider

Vacature: Kok Tienerrestaurant
Vind jij het leuk om met jongens en meiden van 10 t/m 16 jaar te werken, tieners die het heerlijk vinden om te werken in 'hun' restaurant? Kan jij je inleven in hun belevingswereld en wil je ze leren hoe ze de lekkerste dingen kunnen klaarmaken? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Hou je van koken en heb je ervaring met koken voor groepen?
>> Bekijk hier de vacature voor kok.

Vacature: Begeleider Spelletjesclub
Vind jij het leuk om met kinderen van 4 t/m 11 jaar te werken en hen wekelijks te begeleiden bij het spelen van verschillende spellen? Vind je het leuk om kinderen nieuwe spelletjes aan te leren? Ben je flexibel en in staat om kinderen bij te sturen en orde te houden? Dan zijn we naar jou op zoek!
>> Bekijk hier de vacature van spelletjesbegeleider.

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313